Recreatie

1 JAAR JONG

Op 8 maart a.s. viert Cindy Christis het éénjarig bestaan van het café “De Eendracht”.
Ze zorgt voor een verrassend feestje door samen met de snelle beslissers een brunch te organiseren in het café. Deze start om 11.30u en is enkel voor wie ingeschreven is.
De brunch omvat: een glas cava, koffie,thee of chocomelk; croissant, pistolekes met zalm, kaas en ham, roerei met spek, stukje quiche.
De plaatsen zijn beperkt. Op voorhand inschrijven bij Cindy: 0478/578247.

_______________________________________________________________________

NAAIEN EN BREIEN

Aan alle dames die graag kleedjes en dergelijke maken, staat volkscafé “De Eendracht” wekelijks ter  beschikking om te naaien of te breien.
Elke donderdagnamiddag bent u er welkom. Er wordt geen les gegeven maar je kunt wel advies vragen over het naaigebeuren want uitbaatster Cindy Christis is in de buurt.
Alles is gratis, mits je nu en dan een drankje nuttigt…

_______________________________________________________________________

WANDELEN MET RAVEEL

raveel
Roger Raveel wandelroute
Een kunstzinnige wandeling in Machelen. Het voert je langs leven en werk van schilder Roger Raveel, die begin 2013 overleed. Je ontdekt mooie plekjes natuur en belangrijke locaties uit zijn oeuvre. Het Roger Raveelmuseum stelt een unieke collectie tentoon

Download hier

 

 

_______________________________________________________________________

`ROUTEPLANNER VOOR TRAGE WEGEN

De routeplanner (initiatief: Vlaamse Landmaatschappij VLM) stippelt binnen de gemeenten Deinze, De Pinte, Kruishoutem, Zingem, Zulte, Gavere, Nazareth en Sint-Martens-Latem tussen twee punten een traject uit langs zo veel mogelijk trage wegen.
Ook Machelen hoort daar dus bij. Je kan hem hier al eens uittesten.